Культура виробництва ДТЕК Нафтогаз отримала високу оцінку міжнародних експертів

Нафта і газ05 Квітень 2018

Мачухську установку підготовки газу ДТЕК Нафтогаз відвідав депутат Бундестагу Нільс Шмід (Nils Schmid) та представники німецького Фонду Фрідріха Еберта. Візит німецької делегації відбувся у рамках інформаційної поїздки по всій Україні, метою якої було вивчення політичної та соціально-економічної ситуації в країні.

Культура виробництва ДТЕК Нафтогаз отримала високу оцінку міжнародних експертів

Делегація ознайомилась з сучасним обладнанням та технологіями, які застосовуються на модернізованій Мачухській УПГ, та оцінила високий рівень культури виробництва та організації промислової безпеки на підприємстві.

«В нас позитивні враження, особливо щодо безпеки праці на цьому родовищі. Мені було дуже цікаво подивитись, як працює приватна газовидобувна компанія в Україні, тому що я упродовж п’яти років був членом наглядової ради німецької енергетичної компанії Energie Baden-Württemberg», - прокоментував Нільс Шмід.

Варто зазначити, що ДТЕК Нафтогаз став єдиною компанією в Полтавській області, яку Нільс Шмід з делегацією відвідав у рамках свого робочого візиту.