ДТЕК Нафтогаз розширює співпрацю з профільними навчальними закладами

Нафта і газ27 Листопада 2019

У листопаді відбулася зустріч співробітників ДТЕК Нафтогаз зі студентами останнього курсу Полтавського коледжу нафти і газу. У зустрічі взяли участь понад 60 студентів, які окрім основної спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» набувають робочі спеціальності за професіями електромонтер, слюсар технологічних установок і слюсар контрольно-вимірювальних приладів і автоматики. Цього року ДТЕК Нафтогаз підписав меморандум про співпрацю в сфері дуальної освіти з двома профільними вищими навчальними закладами - Національним університетом «Полтавська політехніка ім. Ю. Кондратюка», включаючи його структурний підрозділ Полтавський коледж нафти і газу, і Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

ДТЕК Нафтогаз розширює співпрацю з профільними навчальними закладами

В рамках цього проекту студенти будуть поєднувати навчання з роботою на виробничих об'єктах ДТЕК Нафтогаз, зможуть доповнити свої теоретичні знання практичним досвідом. За кожним студентом буде закріплений куратор з числа співробітників компанії. В результаті, після закінчення навчання випускники отримають необхідні практичні навички і зможуть відразу ж почати роботу на газодобувних підприємствах.

Начальник відділу по управлінню персоналом Ольга Коновалова провела для студентів майстер-клас з побудови кар'єри в газодобувній галузі - про те, які навички цінуються компаніями зараз, як написати резюме та мотиваційний лист, як підготуватися до співбесіди і справити хороше перше враження. Також Ольга розповіла студентам історії успіху випускників коледжу, які сьогодні працюють в ДТЕК Нафтогаз - Орленко Івана, Ніколаєва Костянтина, Приходько Владислава і Борисенко Івана.

«ДТЕК Нафтогаз приділяє особливу увагу співпраці з профільними навчальними закладами та бере участь у підготовці фахівців зі шкільної лави. Компанія зацікавлена ​​в тому, щоб до нас на роботу приходили молоді фахівці, які мають не тільки серйозні теоретичні знання, які вони отримують в університеті, а й практичний досвід роботи з сучасним обладнанням. Тому ми активно включилися в проект дуальної освіти, який, безумовно, допоможе підвищити рівень підготовки фахівців для нафтогазової галузі і престижність інженерних професій».